Saturday, July 12, 2008

'mode' nostalgia


aku sekarang ni berada dalam 'mode' nostalgia, iaitu sedang mengimbau dan mengenang kembali kisah2 manis dan indah yang lalu sejak kita semua bertemu dan bersama lebih dari 3 tahun dulu. Moga2 'memory' aku masih kuat dan tidak 'corrupt' utk mengungkap kembali semua kenangan itu.

2 comments :

Profile Blogger said...

logo tu macam kau ambik dari blog aku je... pandai manipulasi dah sekarang, anyway bukan aku punya pun, manipulasi atas manipulasi.

cikgu yusof said...

sof,

sama mcm kau pun punya ke? Lupa ler pulak aku amik dari mana, ke dari sumber yg sama... itu ler gayanya kita dlm dunia siber ni.