Saturday, July 12, 2008

diyak 7 - norizam

Diyak yang seterusnya ialah Che Norizam. Dia ni dalam kategori sederhana, tak 'low profile' dan tidak pula menonjol sangat. Sedang-sedang jer.... Seorang GB yg berwibawa dan 'smart'. Berasal dari negeri Cik Siti Wan Kembang tetapi telah lama menetap di KL. Aku kenal dia gitu2 jer sejak di IAB, tak rapat dan hampir tidak pernah bekerja dalam satu grup perbincangan. Seorang yg tidak banyak bercakap dan tidak banyak kerenah. Namun sejak di UPSI, suara serak2 basahnya menjadi bertambah 'sexy' (ngalahkan suara ratu rock Ella ler pulak, dulu aku minat habis kat Ella, tapi sejak akhir2 ni dah tak minat dah), hingga kekadang kesian pulak bila dengar dia bercakap, mcm tekak kita pulak yg rasa sakit. Pandai mengurus sekolah dan sudah tentu pandai mengurus rumahtangga jugak!. Newcomer dlm grup aku sejak fasa 7 dan telah menunjukkan komitmen yg tinggi. Selamat maju jaya buat Pn Che Norizam.

2 comments :

Saiful Adilin said...

ni umie saya..proud of u umie

ybs said...

saiful adilin,
congrat.... u hav a very great 'umie'