Sunday, July 13, 2008

diyak 16 - Norazmah

Pada suatu malam, dalam minggu pertama semasa mengikuti program NPQH di IAB, kami mengadakan perjumpaan di bilik kuliah di bawah dewan makan. Korang masih ingat ke? Pada mlm tersebut aku terpandang ler kat si Norazmah ni (belum kenal nama pun lagi, kali pertama terpandang dan berjumpa), mak datuk, comelnya dia!!!, putih melepak, licin pulak tu kulit mukanya!!! (kulit muka dia jer la yg aku nampak, pakai bedak sejuk kot mlm2, hehehe) berdegup kencang jantung aku.... Masa tu kan kau nampak comel la, 'baby face' lagi tapi sekarang pun kau masih comel!!! Diyak ni jenis 'low profile' jugak, hampir tak pernah bertanya semasa kuliah tapi pandai dan pointer pun tinggi sbb kuat 'study'. Orang utara yg tak kasaq cakapnya, lemah lembut, lagak isteri mithali..... Selamat maju jaya Azmah dan moga sentiasa berbahagia bersama keluarga tercinta!

1 comment :

goblog said...

kau ni usup pantang tengok pompuan putih melepak.... ingat perzinaan itu boleh berlaku dalam pelbagai bentuk. contoh seperti perzinaan mata yang kau telah lakukan.astafilahalazim usup,usup.taubat nasuha la banyak-banyak....!