Saturday, July 19, 2008

batuk2

sejak hari khamis tekak aku dah rasa lain macam... biasanya aku mengidap demam dulu, pastu selsema dan last sekali baru batuk. Ntah apa yg aku dah silap makan/minum ntah, ada tak ada beberapa hari kebelakangan ni aku selalu minum kopi 'o', si usof rompin tu la, suka sangat dia minum kopi 434 buatan muar tu dan ajak/paksa aku minum sekali.....hehehe jgn marah sof, aku tetap akan belikan utk kau kalau kau memesannya, FOC lagi!

sehari dua ni badan tak tentu rasa dan assignment masih belum dapat diselesaikan dan kerinduan terus membara ......

7 comments :

Anonymous said...

kerinduan yer cikgu yusof?

rindu tang apa tuh?
tang yg mana satu?

ihihihihihi

cikgu yusof said...

jika yg bertanya ini sepertimana diriku yg sudah berumahtangga maka ianya seperti sudah gaharu cendana pula.... sayang isteri tinggal2kan tapi merana ler pulak dek kerinduan.

kerinduan itu indah tetapi 'menyakitkan'....

cikgu yusof said...

rindu itu indah yang meresahkan....

alan said...

salam. pesanan saya en. yusof minum air masak sahaja buat masa ini. jangan le minum air kopi atau air limau. pada pendapat saya, tu pepatah lama: "sayang isteri tinggal2kan", kita dah berada di abad 21.

fidah said...

Kesian kau usop. Agaknya berapa minggu dah you tak balik. Batuk tu bukan apa. batuk dan demam rindu. bawa-bawalah balik kampung. Duduk kat asramapun bukannya boleh buat assingment. Agaknya kecil dan ibunya asyik menyebut-nyebut nama you.Itulah ubat yang paling mujarab untuk menyembuhkannya. Bawa bersabarlah ye?

ME said...

Assalamualaikum lama x menjenguk ke blog nie, same org kat sini pun batuk2 n sakit tekak + selesema.Uncle klu sakit better balik umah yg tersayang maybe that way will make u better.

cikgu yusof said...

alan, terima kasih di atas nasihat, insyaAllah akan dituruti. pepatah lama tu masih relevan la...

fidah, rindu memang ler rindu tapi masih dalam kawalan lagi, hari2 bergayut la...

me, cian me kat sana pun tak sihat ye, makan ler ubat. Uncle dah sign MOU la, awal Ogos nt baru bole balik, huhu