Sunday, June 21, 2009

amazing!

aku jadikan entri, email yg aku terima tengah hari smlm, spt di bawah ini;

At 12hr 34 minutes and 56 seconds on the 7th of August this year, the time and date will be

12:34:56 07/08/09

1 2 3 4 5 6 7 8 9

This will never happen in your life again??!!!!

8 comments :

zaijb said...

ishh tak faham ler.. kan kita skrg bulan june belum lagi bulan august... so ape yg amazing tue???
or maybe sy salah faham boleh jelaskan???

teja said...

coming soon la zai... hehe!

zaijb said...

hehehe... tq Teja, salah faham lak...

cikguyusof said...

zai dan teja,

apa kata pd tarikh tersebut saya belanja kamu berdua makan....!

bole ker?

teropong said...

apa pulak amazing, tarikh keramat tu nak pasang lagi satu ke ? apakata tarik masa ini -12345678910 pulak.

manisah said...

cikgu ape kata, suruh wife cikgu masak2 nanti kita datang makan jeee lagi best.... betul tak teja?, nanti bertambah2 ler lagi kemesraan tue hehehe...

cikguyusof said...

teropong,

kau ni takde bende lain la, kalau rasa teringin buat jer la, kalau rasa tak berani tak payah ler nak suruh org lain buat.....

cikguyusof said...

manisah,

bagus la cadangan tu, bila bole datang? Nak datang dgn Teja sekali ke? Confirm kan dulu kalau jadi datang....hehehe