Tuesday, September 08, 2009

upsr

murid-murid tahun 6 menghadapi upsr mulai hari ini sehingga 10 september. Sekolah aku hanya ada seramai 30 orang calon jer! Selamat menduduki upsr dan moga mereka berjaya cemerlang!

15 comments :

jon said...

tahniah cop...murid anda berjaya menduduki upsr...tentu kau banyak petua yg dibagi kat budak-budak kau tu...

jon said...

tahniah cop...murid anda berjaya menduduki upsr...tentu kau banyak petua yg dibagi kat budak-budak kau tu...

jon said...

murid aku 41 org... tap sejak semalam dan malam tadi aku dah kasi benda apa yang perlu dijawab oleh mereka..hehehe Insyallah

ybs said...

jon,
takde bende ape sgt pun yg aku bagi... tp pg ni gpk 1 aku buat solat hajat sblm mereka masuk dewan peperiksaan...

jon said...

ok lah tu cop...nampak budak2 jawab BM td pun nmpak ceria. tak tau lah ceria dapat buat atau ceria tak dapat buat. hehehe

ybs said...

ko sendiri mcm mane jon ceria ke tidak? bape hari sekali ko balik rumah? tak pening kepala ke??? hehehe....

jon said...

cop...aku kat laut dengan awak2(staff) balik seminggu sekali.balik punch card.. tapi ceria cop...kau tak pelah ada dua mesin punch card ye.hehehe

ybs said...

cayalah ko jon, hantar bekalan seminggu sekali ye, ke ko ade spare tyre kat pulau tu??? eh aku rasa ko tak berani la....hehehe

P.Wakuba said...

Good luck kepada semua palajar cikgu...Harap semua akan mendapat keputusan yang cemerlang..Crew kami akan doakan yang terbaik utnuk pelajar cikgu...!!!

Kembara Kelana said...

cuppppppp.......selamat maju jaya pada anak anak pinang 1000 tu

ybs said...

P. Wakuba dan Kembara Kelana, mekasih....

jon said...

cop...bagilah tips macamana nak pasang spare tyre...

ybs said...

eh jon, ko demam panas ke? meracau ler pulak!!!???....hehehe

jon said...

td aku dah gune termometer suhu aku ok je..36 c. tak demam.

jon said...

cop...dah habis prekse nt, termometer tu boleh lah kau gune untuk test suhu kau...