Monday, September 14, 2009

hantar isteri

Seawal jam 6.45 pg td aku ke Bandar Tenggara krn menghantar wife utk berkursus di PLGDP (Pusat Latihan Guru Dalam Perkhidmatan) selama 3 hari. Lokasinya tidak kami ketahui, main redah jer... Setelah beberapa kali terlajak dan berpatah balik, akhirnya lbh kurang jam 9.30 pg baru kami sampai. Tempat itu asalnya ialah kompleks guru yg diubahsuai dan telah mula digunakan sejak februari lepas. Ok jugak bangunannya cuma jauh jer la dr bandar. Kalau ada niat nak shopping sebelum raya ni, lupakan jer la niat tu.... Wife bengang jer sbb kena kursus tu, dah ler bulan pose pastu dah dekat nak raya pastu jauh pulak...!!! Aku pun bengang jugak sbb kena ngantar, nt balik kena jemput ke? huhuhu....

3 comments :

Kembara Kelana said...

cuppp
sahabatku...maaf lah cup nyampok sikit. aku harap kau sabar ajerlah sebab bila kau citer bab jauh ni cup, rompin ke kuala lipis 6-7 jam cup...kalau kena kat cmaeron highland...lintas selangor dan perak cup...kami dipahang ni lagi darsyat cup...kau pun tau kan kau pernah ngajor kat pahang..apa nak buat..sabo ajerlah ..

ybs said...

sof,
saje jer melayan bengang aku....hehehe

hani@debumelukut said...

sapa tak benggang, time nak raya ni kena berkursus pulak..uwaaa!!!