Monday, October 26, 2009

rasa hati

setiap kali aku menjengah blog yg satu itu, mataku pasti akan terpandang pada senarai bloglistnya dan hatiku seakan tercuit seperti ada yg tak kena, adakah krn pandangan mataku yg tajam atau krn hatiku yg terlalu sensitif?

10 comments :

putri said...

haha... jgn lee sensitif bior lahh dia... kawan dia kan ramai...
sy pun tak kecik hati pun... walaupun dah lama kecik hati hahaha... gurau2 jeee...

Teja said...

aku truja dgn 'titik' tu je, mcm aku kenal sape yg punye... huhu

Kembara Kelana said...

oklah...putri, maafkan saya , dah lama tak upgrade dan make up blog ...ada banyak hal nak selesaikan, keluarga, nak tutup akaun sekolah, nak ptk baca kejab, masuk entri ...then off...sorry....

cup sayang , janggut kau tetap dalam ingatan ku, jangan lah marah dan buat camtu ..kau kecik hati, aku susah hati cup...ok aku akan listkanm blog kau, aku baru ni hot betul...sebab listing aku buat tak update...kau punya entri dah masuk banyak dia kata kau tak entri 3 hari...aku bengang lah...aku buang list kat smsj, kat ppgb dan bila akun list semula...aku tak kesempatan...sorry yer cup...kau janganlah ambik hati sayang

putri said...

kembara kelana,
jangan risau tak ada hal punye... tak nak letak pun tak pe... kecik hal jee nie...

Kembara Kelana said...

putri
sorry..buat masa ni saya guna FIP, maka terjadi lah begitu...nampaknya dalam blogging kena guna CAF...sorry..jangan kecik hati..saya faham..

ybs said...

salam putri,
lama tak dengar berita....

hati kita mmg tak besO mane pun dan patut ler kalau ia berasa kecik, kalau kecik tapi rasa besO, tu namanye tak sedaO diri! hehehe....

ybs said...

salam teja,

titik jugak melambangkan kejituan dan kesempurnaan yg di dunia ini bukan tempat dan masanya utk kita temui....

ybs said...

salam sof@kembara kelana,
aku saja jer nak jolok2 sikit sarang tebuan, kalau nampak nak mengamuk nt aku buat andang dan tunggu mlm sikit baru aku perun sarang tu....hehehe

ybs said...

putri lagi,

oleh kerana hati kecil maka apa2 yg berkaitan dgnnya pun kecil la belaka....hehe

ybs said...

KK lagi,

kau berilah sejuta alasan pun hati itu tetap kecik.....