Monday, October 19, 2009

operation dan besdey anak- update

kul 12 lbh td aku terima sekali lagi call drp Dr Kevin, awal2 dia dah minta maaf, pembedahan ditangguhkan pada 5 November! Memang ler gementar tp kalau asyik tangguh jer tak best ler jugak!

8 comments :

Teja said...

pulak dh... tkpe, yg penting selamat... aku doakan operation tu brjalan lancar... ckgu jgn takut ye

ybs said...

teja

sy rasa mcm takot la, sapa erk yg sudi temankan....hehe

Anonymous said...

suruh aje no 1 atau 2 temankan. jgn nk mengada2 ajak org lain temankan. gatal betul

ybs said...

anony,

aku baru ngacah jer, ko melompat bersilat tak tentu hala, relax ler.... nt tension ler pulak! hehehe....

Faris said...

Cop,
Kalau setakat tukar header banner aje belum cukup. Ko kena tukar template keseluruhannya baru ada umph....

ybs said...

wei faris,
aku lom ade masa la, sibuk....hehehe

Faris said...

Tau... Cop. Asyik sibuk chatting. Ha ha ha......

ybs said...

Ris,
semenjak dua menjak ni dah jarang sgt chatting la.... mmg sibuk betul!