Monday, October 19, 2009

operation dan besdey anak


aku terima call dr hospital pd hari sabtu lepas, Dr Kevin beritahu tarikh pembedahan kecilku dipinda sehari awal, maknanya aku akan masuk wad esok dan pembedahan akan dilakukan pada 21 Oktober. Tarikh tersebut kebetulan pulak sama dgn tarik ulangtahun kelahiran Nur Khalisah Nadhirah yg pertama. Moga semuanya selamat dalam pemeliharaan Allah SWT, amin! Ada rasa gementar jugak nak operate nih.... hehehe

6 comments :

Faris said...

Cop,
Aku doakan semoga ko selamat menjalani pembedahan kecil tu.

ybs said...

faris,
mekasih, suspen jugak nih, kali pertama operate selain drp bersunat dulu....hehehe

masuk wad pun kali pertama!

zaijb said...

esok masuk ward yea... jgn nangis tau kalau kena cucuk jarum... sakit sikit jee...hehe...
kalau doctor suruh balik umah kena balik jgn lak tak nak balik...haha..
maaf gurau2 jee...

semoga cikgu cepat sembuh dan sy doa kan semua nya berjalan dgn lancar...
dan selamat hari jadi utk anak cikgu...

jgn takut kuat kan semangat..he

ybs said...

zai,
biasanye kalau misi muda yg cucuk tak rasa sgt sakitnye...hehe

kalau di pakar putri mmg ler sy tak nak balik2!

takut sikit jer, ni tgh kuatkan semangat ler nih....

rozita said...

Cop..
Nape i tak tau u nak kena operate. So all the best dan moga selamat semuanya. Anyway u sakit ape cop?

ybs said...

ita,
mekasih, sikit jer.... terdpt bengkak di bahagian belakang badan sebelah kiri yg mungkin mengandungi lemah, kan aku ni banyak lemah! hehehe...