Wednesday, May 19, 2010

cucu kedua

ptg semalam sibuk menghantar anak sulungku ke hospital utk bersalin yg date due dlm kadnya ialah 1 jun, sebelum magrib telah selamat melahirkan anak perempuan lagi, alhamdulillah kedua2nya selamat dan sihat!

pada usia 50 tahun aku telah mempunyai dua orang cucu perempuan.....hehe

15 comments :

mohamad said...

Tahniah Cg,
Masih muda dah dapat Datuk. Biasanya hubungan atok dengan cucu lebih rapat berbanding dengan anak. Betul ke cg..

zorro said...

tahniah...tahniah. Allah maha berkuasa, sebab ko suka perempuan Dia kurniakan kpd ko cucu perempuan. satu amanah yg besar kpd atuk. heehehee.

ko zaaaaappppp le gambar cucu ko tu biar geng kita sama2 boleh lihat.

Faris said...

Sokong Zorro 120%. Allah swt percayakan Atuk YBS untuk mendidik kaum hawa.

ybs said...

mohamad,
mekasih....
haah hubungan atuk dgn cucu mmg unik, rasa2 mcm melimpah kasih dan syg pd mereka....hehe

ybs said...

zorro,
mekasih....

kenyataan ko ttg aku suka pompuan tu hanya andaian semata2 sbb tidak dibuktikan dgn kajian....lelaki normal mmg suka pd pompuan, tak tahu ler kalau ko bkn lelaki yg sedemikian, hehe

nt la esok ke, ku upload gambar cucu kedua aku tu, baru lepas zohor td bwk balik dr hospital....

ybs said...

faris,
banyak ler sokong ko tu.... nt aku nak buat kajian sikit la ttg kecenderungan org2 lama mcm ko ni terhdp pompuan....hehe

jm said...

popuan lagi....dah patut pun.tahniah cop..datuk yusof.baik betul menantu bagi anugerah datuk kat mentua nya...heheh

ybs said...

jon,
mungkin cepat ler nt aku dpt cicit....

ko bila nak terima menantu jon? ke ko dah banyak dpt hantu kat pulau tu....hahaha

zaijb said...

tahniah... ybs.....

muda2 dah jadi atok..... tahniah...

ybs said...

zaijb,
mekasih....

umo dah tua la.... separuh abad dah, hehe

zorro said...

kasih syg kpd cucu biar berpada2.... nanti dua-dua nenek jelous dan merajuk pula,

bkn apa aku teringatkan lagu si p ramlee " kalau dua2 merajuk ana kawin tigaaaa....." hehehhe

lelaki normal la katakan.tapi kalu lebih dua tu abnormal kut?

zaaaaaaappppppp. hehehehee

jm said...

cop..setahun dua lg dapatlah menantu. setahun dua lpas tu dapatlah cucu pulak hehehe.tp tak dpt lawan ko cop..biak betul.

ybs said...

zorro,
teruk beno nenek2 tu....dgn cucu pon nak jeles!!! merajuk dia jer, merajuk aku mereka tak fikir ke???

hehe

ybs said...

jon,
tahniah, moga termakbul ler hajat ko nak bermenantu tu....

ape la jon, ko ingat aku ternak natang ke, membiak....grrr

Teja said...

nak pinjam cucu leh tak??