Monday, May 11, 2009

harijadi Sarita

buat isteri tersayang, hari ini adalah hari ulangtahun kelahiranmu yg ke 37, ros yg seperti di atas pernah abg beri ketika mula2 kita berkahwin dulu tapi sekarang lama jugak dah tak beri..... bukan dah berkurangan kasih dan cinta abg, namun kata orang, lelaki mulutnya di hati... banyak kata cinta dan sayang yg diucapkan tapi tidak keluar di mulut. Kasih dan sayang abg pada ayg tetap mekar di hati!!!

14 comments :

za said...

whoaaaa... tekezuh esey, romantik giler ropenye ckgu ye... hehe!

Apepun, esey ucapkan hepi besday kat wife tu... moga pnjang umo & jodoh.

cikguyusof said...

mekasih za, mudah2an... amin!

Kembara Kelana said...

tahniah bang cup

Sifu said...

Cop,
Tahniah di atas sambutan hari kelahiran isteri tercinta tu. Istimewanya kau, dapat menyambut hari kelahiran isteri sebanyak 2 kali dalam setahun. Mungkin????? 3 kali setahun?????? Sorry Cop, gurau2 aje......

zaijb said...

Tahniah... cikgu, kalau setahun 4 kali pun tak salah juga kan sifu... hehehe
sy doakan berbahagia dan dipanjangkan jodoh hingga ke akhir hayat.

cikguyusof said...

mekasih dik sof.... jgn nakal2

sifu, mekasih... kau pun nak jd istimewa mcm aku ker.... ke kau msh dlm mod 3T (teringin tapi takut) hehehe.... kau jgn bergurau selalu ttg bab tu, nt jd betul2 baru padan dgn muka kau yg hensem & macho tu
(zaijb mesti tersenyum2 bila terbaca yg aku menuji kau hensem & macho, hihihi...)

cikguyusof said...

zai, mekasih, wah mcm janji2 ye, selepas sifu komen zai pulak komen yer.... sukati kau ler sifu, cuma nasihat saya pd zai dan sifu 'berhati2 di jalan raya'... hehehe

labi said...

labu
oi labu
semoga pinggang kau kuat lagi...kekecuhan kecil akan terjadi bila anak kau beranak, bini kaupun produk baby jugak...masa tu, kau akan tau betapa susahnya kau nak bagi bagi komitmen kau...tetapi dah sebab hati kau dah nak, badan dah mahu...kau harung ajer lah labu, harung....seronok sekejab, derita lama labu...penat..letih...tu semua derita labu derita... aku sentiasa doakan pinggang kau kuat labu...pinggang kena jaga..

za said...

ops! ni cerita org dewasa... tk campur, hehe...

Sifu said...

Za,
Citer orang dewasa boleh campur kerana kita semua dewasa. Jika takut dilambung ombak jangan berumah ditepi pantai. Za dan Cop, berhati-hati juga di jalanraya. Polis trafik ramai (speed trap, lampu merah, double line dan macam2 lagi).

soca said...
This comment has been removed by the author.
za said...

salam pagi... huii, gitu ropenye. elok la kalau ado mato2 yg memerhati, den raso semakin selamatt... huhu!

white rose said...

terbaik la...

white rose said...

terbaikkkkkkk la...