Friday, January 16, 2009

tak selari dan harijadi

Awal pagi tadi, aku memandu ke masjid utk solat subuh, tiba di simpang masuk ke sekolah, aku terus membelok tapi kemudian segera brek, eh! aku bukannya nak ke sekolah lah subuh2 gelap ni...!!!! nape fikir dan tindakan aku jadi tak selari? banyak sangat ke perkara/masalah yg sedang aku fikirkan, ke memori aku dah 'corrupt'?

Hari ini adalah ulangtahun kelahiran Muhammad Luqman AlHakim yang kedua. Dia semakin aktif dan lasak....

4 comments :

CikguSepajo said...

Nampaknya RAM cikgu Yusof perlu di "defrag".

labi said...

memang pun, hd kau dah rosak vacumnya, kau memang kena format dan kemudian clean disk kemudian kena defrag....pas tu, tukar RAM dan install software baru sebab kau selalu kisah ke hal bukan bukan..

cikguyusof said...

huhuhu....teruknya aku!!!

A.Wahab Taha said...

Kadang-kadang kita berfikir banyak perkara dalam sesaat masa.