Saturday, November 24, 2007

Tugasan Bawa Pulang - Negotiation Skills

Amacam kekawan, korang dah tengok ke assignment nego tu, ke asyik melayan anak mak mertua... aku yg tak balik tiga minggu pun tak kisah, kemaruk la korang! Aku mula tengok assignment tu semalam dan start buat kulitnya dulu, buat yang senang dulu ler.... Pastu aku sediakan satu file untuk tugasan dan buat frame dulu, aku taip ler tajuk persoalan yang 4 tu. Malam tadi aku cuba nak sambung tapi tak menjadi.... Lain pulak yg jadinya.... baby boy aku jatuh katil lagi, aduhhh.... dah banyak kali jatuh dah.... Pagi ni cuba lagi, dapat ler aku sambung sikit, itupun baru persoalan pertama, lom habis pun...tension! Tak boleh concentrate la bila kat umah.... Korang kalau ada idea, kita sama2 share ler, aku dah sedia satu post kat blog ppgb5upsi, boleh ler korang masukkan komen tentang rangka isi/tugasan sepenuhnya. Kerjasama korang, aku dahului dengan ucapan jer....... jutaan terima kasih!!!

2 comments :

Anonymous said...

Bapaknya ganas sangat kot. Sebab tu baby asyik jatuh katil. Hati-hati di jalan raya dan hati-hati juga di atas katil.

cikguyusof said...

kita kan dah lama kenal...ko nampak aku ni ganas ke...mungkin kat luar nampak aku cool jer kan...tapi bila kat dalam ***** aku dan wife aku jer le yg tahu...ganas ke tidak...Anak aku tu tengah buas la, dah 10 bulan, lom pandai jalan, gigi pun baru nak tumbuh, merangkak dan memanjat jer yg tahu....