Wednesday, November 14, 2007

Laman Web

Teringat la pulak aku zaman di IAB dulu, berjam2 aku ngadap komputer nak menyiapkan laman web. Aku pun baru tu ler tahu buat tapi dek kerana minat aku sampai boleh buatkan untuk orang lain. Ada juga yang tak berpuashati dengan hasil laman web yg aku buat, tapi nak kata macam mana, setakat itu jer kemampuan aku... Kat UPSI ni tak larat dah aku nak buatkan utk orang lain, aku punya pun tak siap lagi. Malam tadi tidur lewat nak nyiapkan web, hari ini upload, daripada 6 pages hanya 3 jer yg berjaya.... Tak tahu aku kat mana silapnya, kena check balik betul2. Tok guru komputer tak ada pulak hari ni. Mana ler ko pegi Faris? Ok, jumpa lagi, bye, wassalam.

1 comment :

ganu kite said...

cop aku nasihatkan ko jgn buatkan laman web sesapa punya lagi, cian aku tengok ko jadi mcm mayat hidup, hidup ucup cipan!