Thursday, November 29, 2007

Belum Sempat Bercuti

Memanglah kerja banyak.... terutama persediaan untuk sesi persekolahan 2008, take home assignment negotiation pun lom siap.... Sibuk bebenor kita ni ye... Anak-anak sibuk ajak berjalan... suruh ambik cuti, mak mertua call tanya balik tak raya haji nanti... maknanya dia suruh balik ler tu... ntah tinggal bape hari ntah cuti, aku pun dah lupa.... lama jugak dah tak ambik cuti.... nak cuti pun tak sempat kan.... hai sampai bila la kita nak jadi begini???

4 comments :

seri dewi malam said...

Kalau you tanya sampai bila kita macam ni ..terkejar-kejar dengan kerja yang tak kunjung selesai, rasanya tentu sampai pencen. maklumlah kan semua tu tugas rutin kita menjelang tahun baru. Kadang-kadang tu rasa jemu juga asyik buat benda yang sama setiap tahun.. tapi takpelah kan dah tugas kita. Cuma sekarang ni boleh juga hilangkan tension kat sekolah bila masuk upsi tapi lepas bulan Ogos nanti nak lari ke mana?...

cikguyusof said...

wahai seri dewi malam, indah benor nama samaran ko.... suka termenung pd waktu malam ke??? Nape la tak mahu guna nama sebenar....takut ke??? Lepas habis UPSI, kalau u tension dan takde tempat nak lari, lari jer le ke Johor, aku sedia menanti, kurang tapak tangan padang bola aku tadahkan....

seri dewi malam said...

Hai sop takkan dengar nama yang indah dah terpikat sampai ajak lari keJohor...itu lagi i takut. anyway camne assg nego dah samapai mana, kalau you nak tau tulah sebabnya i termenung sampai waktu malam sebab idea nak buat assg tu tak kunjung datang. Boleh bantuke?..

cikguyusof said...

wahai seri dewi malam, adapun keadaan hamba serupalah juga, belum dapatlah hamba menyiapkannya, baru menghampiri separuh jua adanya... kalau sudi bolehlah juga hamba kongsikan sedikit sebanyak isi2 pentingnya tetapi akan syaratnya kenalah beri alamat email tuanhamba... boleh ke