Friday, July 03, 2009

jadual hingga minggu depan

4 Julai - ke JB, bermlm di rumah abg di Tebrau
5 Julai - daftar anak di politeknik Johor Bahru
6 -9 Julai - kolokium di IAB Utara, Jitra, Kedah
10-12 Julai - istimak di kuarters KLIA, Sepang

>>>> moga aku diberi kesihatan yg baik dan jugak kekuatan oleh Allah swt....

15 comments :

Teja said...

slmt jln moga slmt pergi dn balik... huhu, dn jgn lupe 12hb tu...

abg said...

mekasih Teja....huhu
dan tarikh itu tetap tidak akan abg lupakan!!!

Faris said...

Cop,
Sibuknya kau.... Tapi tarikh2 tu ada juga kau saja buat2 sibuk. Maksud aku yang boleh ditolak atau tidak perlu hadir. Apapun itu adalah keputusan kau. Jadual aku juga penuh Cop, 6hb aku cuti krn nk bertolak ke Kuantan, 7hb nak daftar anak di UIA Kuantan, 8hb nak temuduga, 9hb gi sek dan 10hb ke Tg Malim semula. He he he... aku pun buat2 sibuk juga....

ahmad humairi said...

sop,
aku je yang relax...agaknye sumenye beres kot...

ahmad humairi said...
This comment has been removed by the author.
serisuryati said...

ckgu yusof...
moga sihat selalu....jumpa di iab jitra...selamat berkolokium

cikguyusof said...

faris,
kau ni tahu jer yg aku buat2 sibuk ye sbb kau pun spesis yg sama jugak!!!, hahaha....

kat jb smlm aku tak sempat pun jumpa si pirzan, calling2 jer, masing2 sibuk dan dia pulak dtg lewat sikit.. tambahan pulak aku nak berkejar ke kl utk seterusnya ke jitra....

cikguyusof said...

ahmad humairi,
bagus la kalau dpt relax, rehatkan diri dan minda jugak....

moga semua urusan terlaksana dgn jayanya....

cikguyusof said...

serisuryati,
saya mulai masuk rumah di Tmn Siswa lbh kurang jam 10 pg td, serumah dgn Usof Rompin...

kami teringin nak dengar yati menyanyi sebuah dua lagi, bgm erk....hehehe

cikguyusof said...

serisuryati,

kami teringin nak dengar yati menyanyi sebuah dua lagu, bgm erk....hehehe

Che Mad said...

Alhamdulillah tuan sihat sejahtera dan kuat. Sambil tu maajun apa yang tuan makan?

cikguyusof said...

che Mad mane ler pulak, che mad si parang tumpul ke ???

ybs said...

ke Che Mad si parang kontot ????

Kembara Kelana said...

aku nampak kau sop...kau makan durian dgn rambutan..

Che Mad said...

Che Mad nak sejahtera dan bertenaga macam tuan juga. Makin aktif sakan. Apa kekuatan yang tuan amalkan?