Monday, July 13, 2009

birthday faris

hari ini adalah hari ulangtahun kelahiran faris. Selamat hari jadi faris! Semoga panjang umur, murah rezeki dan ditambahkan kekuatan iman serta kekal hidup bahagia bersama anak2 dan isteri tercinta....

3 comments :

Faris said...

Terima kasih lah Cop kerana buat entri khas buat aku dan yang penting di atas doa kau tu. Maklumlah orang baru balik dari ijtimak, tentu doanya lebih afdal. Ingatkan kau tak ada wish aku kerana orang lain ada wish yang special. He he he.... Saja mengusik kau Cop.

labi said...

aku wish kat blog faris...
kau memang ada masalah dgn aku labu.. kau memang nak kena belasah

Teja said...

hepi besday faris... lama tk sembang bz ye...