Friday, March 26, 2010

mesyuarat penilaian teknikal dan kewangan

aku telah dilantik sbg ajk penilaian tsb dan dikehendaki menghadiri mesyuarat pada 29/3/2010 sehingga 2/4/2010 di Hotel Good Hope Skudai.

sebenarnya, ini adalah kali kedua aku terlibat....

16 comments :

Teja said...

nk ikut la, nnt leh singgah umah zaijb...

zaijb said...

aik... dekat dah ngan umah zai...
k.za jom leeee singgah umah... ybs boleh gak tapi kena bawa wife lee hehehe.....

Kembara Kelana said...

habis aku??

ybs said...

teja,
jom....pegi sendiri2 la, nt jumpa kat sana, hehe

ybs said...

zaijb,
sy gi meeting tak bwk ler wife, sy dtg umah dgn kekawan bole kan?

hehe

ybs said...

sof,
aku tgh fikir ler ni mcm mane nak dibuat dgn ko ni....

hehe

Teja said...

elehhh, pandai le ybs nk pegi sndiri2, tknak org kacau daun le tu... KK pun nk pegi sndiri jugak ke??

zai, blh le aku tumpang tido kat umah ko ye... ko jgn plak benarkan abg2 ko 2 org tu, nnt gosip... haha

ybs said...

teja,
jumpa kat sana ye....hehe

Teja said...

ok... smpai nnt teja roger, jumpa kat danga bay tau...

zaijb said...

okey... kita lepak2 kat Danga Bay yer... haaa... ybs sup tulang tue best tau... jangan lupa TULANG tue hahahaha.....

mamak said...

ybd, ni nak pi kursus ke atau nak merende ?

buat abis boras aje......

ybs said...

teja,
wokey, set...

ybs said...

zaijb,
nak lepak kat pakar putri la, bole kan....

hehe

ybs said...

mamak,
bukan kursus la, meeting dan bekerja...., membuat penilaian tender pembersihan bangunan dan kawasan JPNJ

program hingga 10 mlm, huhu....

tak sempat nak merende! hehe

mpmn said...

aku pun nak ikut. nak gi danga bay. blh le kita berkaroeke teja n zaijb

ybs said...

mpmn,
ko ni kacau daun betol, amik dua posen ni, pi main jauh2....

hehe