Tuesday, March 30, 2010

hari pertama




check-in lbh kurang jam 3 ptg, berehat, lepas asar hujan, malas nak ke mana2, melepak di lobby hingga waktu makan malam jam 7, kul 8 ade taklimat. esok baru start keje, huhu.......

14 comments :

Faris said...

sejak bila pulak kau jadi hotel promotion manager ni????
aku pernah stay di hotel tu, kau kena jaga2 Cop kerana ada godaannya. pernah sebelah bilik aku tu (yang ada interlocking door), ada orang mengerang2...... sebelah malam di lobby tu biasanya penuh dengan kupu2 malam. he he he....

ybs said...

faris,
aku pon dah beberape kali ke hotel ni, kat tingkat 3 tu ade spa kan? tp yg kupu2 mlm aku tak nampak pon, mcm mane ko bole nampak hah....hehe

mpmn said...

apa tunggu lagi, bolehlah lepak2 kat cafe hsopital pakar putri. sambil sembang2. sembang dgn sapa tu? berani ke?

kalau aku ke JB, aku akan singgah di sana.

zorro said...

ada komisyen kut faris? sebab tu ybs promo htl ni......

mmg benar htl ni bilik sebelah org suka mengeraaaannnnnggggggggg.aku takut ko tak leh tido ybs.

ko nak tengok kupu2 mlm ye, sebab tu asyik lepak kat lobby.

ybs said...

mpmn,
jauh jugak la nak ke pakar putri, lbh dekat lg kalau nak ke rumah dia....hehe

aku tak berani lg, ko ade berani ke???

ybs said...

zorro,
komisyen pebende nye, wifi pon kena bayar kat hotel ni, rm10 sehari, kedekut betol, huhu....

sakit hati la, bole rawat di pakar putri ke??? hehehe

zaijb said...

alah cian nye...
mehh... zai kasi pinjam broadband...hehe....

Teja said...

katil sebelah tu kosong kn ybs?? hehe...

ybs said...

zaijb,
nak, nak, nak pinjam la, bole hantar ke sini ke ptg ni, bole ler....

hehe

ybs said...

teja,
tak kosong la, dua orang sebilik tp kalau nak tumpang tido atas lantai bole jugak....hehe

Teja said...

ceit... atas lantai dai bgnye kita, baik aku tido kat umah... hehe

ybs said...

teja,
maksud aku bkn ko, kucen ko ler....hehehe

terutama kucen gandong tu!

Teja said...

kucing gnadong tu bapak kucing yg mkn anak dia kn?? tk guna punya bapak, anak sndiri pun nk mkn... cisss.

kucen aku tido atas perut... hehe

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女