Friday, November 06, 2009

operation

aku masuk wad pd hari rabu lepas dan pagi semalam dibedah utk membuang lipoma di belakang badan sebelah kiri berhampiran dgn ketiak. Ini adalah kali pertama aku masuk hospital dan menjalani pembedahan....alhamdulillah selamat dan hari ni dah balik!

15 comments :

nik awin said...

mujur tidak melarat.
apapun, pencegahan awal lebih baik daripada dah merebak teruk..kan?

Aida Ali said...

Semoga cepat sembuh

Aida Ali said...
This comment has been removed by the author.
Teja said...

alhamdulillah, dh selamat... dgr kabar dh meronda naik kete... ok le tu. hehehe...

Kembara Kelana said...

patut jangan di bagi keluar lagi kau tu...bio lelama sikit duduk sepital, barulah dapat relaks sikit minda kau tu ...apapun cup...kau dah selamat, makan ubat..nanti susah kita nak belasah beriani kambing...

Faris said...

Wow!!!!! seksinya gambar! Patut pun doktor suruh balik awal, nanti menggatal pulak di hospital tu. He he he....

Anonymous said...

get well soon!!may Allah bless u..

saya said...

wahh... ingat kan gambar sebenor... seksi lak tue..hehehe gebu..

mantan said...

seminggu baik lah tu sop.

zaimz said...

Cop,
Banyak2 berehat, lupakan dulu urusan kat sekolah tu, kesihatan diri tu perlu diutamakan. Tanggungjawab you kan lebih besar dari orang lain...
semoga cepat sembuh!

jon said...

cop... ade jg bhg badan kau seksi ye.. patutlah doktor suruh keluar cepat. semoga ko makin sihat.kena rest lah dulu dua tiga minggu .jangan buat pe pe..

Teja said...

salam ujung minggu... jgn lupa mkn ubat biya cpt sembuh ye...

ybs said...

salam buat nik awin, cikgu Aida, Teja, Usof@KK, Faris, Anony, saya, mantan, zaimz@ton, jon dan Teja lagi.... mekasih semua atas harapan dan doa, sayang kamu....!!! hehehe

waruna said...

semoga sembuh sepenuhnya

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情