Sunday, November 15, 2009

konvo wife

aku berada di kl sejak tgh hari smlm krn menemankan isteri yg akan menerima ijazahnya pd ptg ini. Tahniah sayang!

10 comments :

nik awin said...

tahniah..moga cepat2 urusan naik gred tu.

Teja said...

tahniah... blk nnt jgn lupa singgah, hehehe...

mantan said...

Tahniah,

saya juga sepatutnya menghadiri konvo anak di PWTC, hari ini.
Tapi anak tak dapat hadir konvo. Semalam dalam perjalanan ke KL, anak saya terlibat kemalangan jalanraya.

Di lebuhraya kereta menantu mengelak lori dan melanggar divider tengah dan dilanggar pula kereta dari belakang.

Setelah dirawat di hospital Tangkak, saya bawa pulang ke rumah. Kereta habis remuk. Towing ke woksyop di Tangkak.

Alhamdulillah, Anak, menantu dan 2 cucu semua selamat. Minor injury sahaja.

Anak tak dapat hadir konvo akibat kemalangan itu.

Faris said...

Cop,
Konvo wife no berrapa???? he he he....

Kembara Kelana said...

tahniah untuk wife kau sop
kau jaga diri....aku cuti sop...ada kerja....salam

ybs said...

mekasih nik awin, dia ngajar BI sama mcm nik awin jugak....hehe

ybs said...

mekasih, tak sempat nak singgah la, anak2 meragam.... pas magrib terus balik smlm singgah sekejap di R&R air keroh jer

ybs said...

mantan, mekasih...

salam takziah atas kemalangan tersebut, Alhamdulillah tiada yg parah.... semua kejadian ada hikmah di sebaliknya!

sy berjumpa dgn Cikgu Norizan yg mengajar BI di SM Agama Rompin bersama suaminya Cikgu Nawi, kenal kan? Cikgu Norizan saing sy ngajar di rompin, dia juga spt wife sy menerima degree in TESL.

ybs said...

faris, ko ni ngada2 la, udah gaharu cendana puler....yg no EMPAT la, hahaha....

ybs said...

sof@KK,
mekasih sof, ko cuti utk buat keje ape sof? tak balik ke muoR ke?