Saturday, April 18, 2009

edit blog

aku cuba2 edit blog ni, jadi mcm ni pulak....! heheh


edit semula pd jam 12.55 mlm, join The Black Club...

15 comments :

za said...

ok le ni ckgu... redup mate mmandang... shoutmixnye mne ye?? hehe

cikguyusof said...

za suke ye.... redup mate tu jgn sampai terlelap udah ler! Shoutmix direhatkan sementara waktu bg mengelakkn gosip....hehe

Cikgu Wahab (simantanguru) said...

Cantiklahlah sof!

Cikgu Wahab (simantanguru) said...

Tulah,kalau tukar template, adalah widget kat sidebar tu kena korban!

cikguyusof said...

mekasih, haah la cikgu wahab, nt ler senang2 akan dimasukkan semula...

za said...

aiks, kene gosip jugak ke??? tu la... den dh koba an dulu, jgn main api.

cikguyusof said...

biase ler za... gosip2 ni, bkn jantan kalau tak berani bermain api!!! bahtera kertas lautan api lagikan sanggup diharungi....hehe (ala2 hero zaman dulu2...)

za said...

fuyoooo... bunyik mcm panglima bentan, keris ade tk ckgu???

ita said...

Eii cop.... serabutnya! sakit mata memandangnya. Too colourful pun ye gak! Tu dari pandangan mata i le...

Faris said...

Sop,
Untuk hiasan memang cantik tetapi kalau diikutkan konsep powerfull presentation sewaktu aku ikuti kursus di IAB lalu, ianya tak sesuai. Kau kata nak join Men In Black. Mananya? Kalau serabut macam tu, lama2 orang fade up nk baca Sop. Ini komen ikhlas aku. Sorry.... Sop...

cikguyusof said...

za, apa pulak takde keris... udah gaharu cendana pula tuanhamba ni...hehe

cikguyusof said...

ita, aku baru edit template blog ni pg td, serabut & banyak sgt warna ye... kau msh suka yg lama? ye ler kita org bnyak umur ni mmg suka yg lama2...hehehe, jgn ita, gurau jer!

faris, mekasih atas komen e-klas kau tu, org fade up takpe, janji aku bole syok sendiri...hehehe, nt pasni aku ubah ler & join MIB tu.... tunggguuuuu!!!

saya said...

nice... sesekali berubah ape salah nyee.. You cannot get new results with old habits. Changes is essential for growth.

cikguyusof said...

thanks saya.... betul jugak tu!

teropong said...

blok apa ni usup,gelap saja.susah saya ,kena pakai teropong mlm pula...
tapi tak apa,cuba buat perubahan dulu...