Monday, December 15, 2008

ke JB esok...

Semlm ptg jumpa Ashaari di pasar Parit Jawa sdg beli ikan. Kami sempat berbincang ttg kenaikan untuk ke JB esok krn semua pengetua dan gb dikehendaki hadir krn ada majlis perjumpaan dgn KPPM. Cadangan awal, aku nak tumpang kereta Ashaari tapi dia tak mahu bawa kereta dan tlh plan nak tumpang dgn member lain yg bawa Unser tapi dah ada 6 org. Aku call sorang lagi kawan yg belum ada plan nak naik dgn sesapa dan terpaksalah tarik Ashaari dari grup Unser tu supaya jadi grup baru, bertiga. Musim cuti sekolah ni, masalah pulak nak membentuk grup krn ada yg masih bercuti. Mungkin aku terpaksa ler bawa kereta...

2 comments :

Juita said...

cikgu sop dh tukar profosion jd pemandu ke.. hehhehe hati2 d jln raya.

cikguyusof said...

dah berumur ni ( bukan tua tau...) kekadang mmg malas la nak memandu jauh2, tahunya nak relax jer....