Friday, January 29, 2010

komplen

petang semlm, teremosi ler pulak wife aku mencurah rasa ketidakpuasan terhadap beberapa perkara yg berlaku di sekolahnya, aku dengor jer la, antara yg disebutnya ialah ttg beban tugas dan guru ganti, tak adil katanya! aku susah ler nak komen sbb antara orang yg dia tak setuju tu ialah gb dia, member aku jugak! sabor jer la yg, kalau u rasa nak pindah sekolah nt i usahakan, hehehe....

berjangkit drp hangin tak baik aku agaknye!

14 comments :

Teja said...

lhaaa.. igtkan ketidakpuasan ape la td... aku teringat pulak arini jumaat... haha

Faris said...

Cop,
Apa yang penting masalah peribadi jangan sampai terbawa2 ke dalam urusan kerja. Sering kali kita mengingatkan staf kita tetapi adakah kita mampu menanganinya secara berhemah ke atas apa yang diri kita hadapi?
Masalah anak kau untuk hadir temujanji doktor pada 5 Feb ni jadi ke tak? Atau tangguh lagi? 5 dan 6 Feb tu aku ada kuliah pulak. Kalau kau lama, mungkin boleh jumpa. Apa2 pun kau call aku Cop.

ybs said...

ko ni teja, takde ingat lain yer, tak puas2 ke? hehehe....

ybs said...

faris,
wife aku tu saje nak melepas perasaan dan nak bermanja kat aku, hehe....

setakat ni takde perubahan, aku akan ke kl pd pagi 4 feb.

Teja said...

ops.. trsasul la pulak. ko bkn tk tau aku ybs, aku suka baca keyword je.. hehe

maap la ye

Teja said...

yuhuuuu... esok ke umah tn pengarah. jumpa kat sana ye, hehe...

JHaZKiTaRo said...

salam dari bumi Dublin, Ireland.. blog hopping.. rajin2, jemput singgah ke blog hamba.. :)

Anonymous said...

cikgu,bleh tak sendkn pic kak gayah n anak2 ke email saya : mamadaniel@yahoo.com

itupn klu dia mgizinkannya..sampaikan salam rindu saya padanyer..azliza

Anonymous said...

maaf cikgu, silap tadi, ni add email saya yg betul : mamadaniel_95@yahoo.com

bleh bg add email cikgu tak??

ybs said...

its ok teja, tak perlu mintak maap!

ade ke kat rumah pengarah td, melilau gak aku mencari, tak nampak pun.....

ybs said...

mekasih JHaZKiTaRo krn sudi menjengah dan meninggalkan jejak.... mekasih daun keladi!

ybs said...

azliza,
buat sementara waktu lihat dulu gambar famili saya dan bonda di url ini; http://cikguyusof.blogspot.com/2008/01/my-family.html

nt menyusul yg lain!

email saya; yusofsipan@yahoo.com

Teja said...

teja pegi dlm kul 11.30... ybs lom smpai kot

teja pun melilau gak tgk yg ade janggut panjang je... hehe

tkpe la, nnt jumpe len kali...

Anonymous said...

dah tgok pun..emm..dah besar sme ank2 cg..lamanyer kita xjmpa..cikgu boleh tgok saya & famli di facebook atau blogmamadanielkhair.blogspot.com/
(tp dh lama xupdate,wt masa mula belajar dulu je)..
azliza