Tuesday, October 07, 2008

untuk yang berkenaan....

12 comments :

waruna said...

Tahniah untuk cikgu yusof yang akan jadi DATOK tidak lama lagi..maaf saya nak tanya lagi boleh kan.. cikgu yusof ni guru besar ke...

cikguyusof said...

Terima kasih, tapi 'datok' tanpa pingat laa....

Boleh apa salahnya bertanya.... saya sekarang bertugas sebagai guru besar di SK Parit Pinang Seribu, Muar, Johor.

waruna said...

ooo.... saya dulu pernah ke Muar -Parit Jawa kalau tak silap saya - rumah kakak angkat.

cikguyusof said...

Saya sebenarnya berasal dari Parit Jawa tapi sekarang menetap di Parit Pinang Seribu, berdekatan dgn sekolah tempat bertugas. Jarak antara Parit Jawa dan Parit Pinang Seribu pun tak jauh cuma 3/4 km saja. Siapa nama kakak angkat cikgu tu ye, mungkin saya kenal kot...

ita said...

Askm Cop...
Maaf I kurang berminat nak bersembang pasal tajuk entri u ni.
But i very much interested to know mana peginya entry "kau yg ku kenali" tu. Cop, paparkanlah semula... seronok nak baca untuk hilangkan rindu ni. Tak pe lah kalau tak ramai yang respon dalam blog atau yahoo group kita... yg penting kita2 ni masih kekalkan ingatan dan kemesraan tu kan? Paparkan ye!

cikguyusof said...
This comment has been removed by the author.
cikguyusof said...

Waalaikumussalam ita, masih sibuk beraya ke? Puasa 6 dah abis? TQ kerana masih sudi singgah di blog i. Mengenai entri 'diyak'- (dia yg aku kenali) tu, ianya tersorok (hidden) laa... blog ini hanya memaparkan beberapa entri yg terkini. Kalau u nak lihat entri yg terdahulu u kena lihat di blog archive. Semua entri dikumpulkan mengikut susunan bulan. Diyak tu berada di bulan Julai. U klik ler bulan julai tu dan cari ler tajuk tersebut. Projek diyak tu tergendala la... masih ada yg belum i komen lagi, tengok la nanti kalau ada kesempatan i akan bereskan.... terima kasih di atas sokongan u!

Memang ler tak ramai yg respon kat yahoogroup dan blog kita... i rasa sbb utamanya ialah ramai kekawan kita yg masih ragu2 dan tak yakin dgn kebolehan IT mereka di samping kesibukan dgn urusan kerja... Moga yg dah biasa beri respon akan terus memberi respon dan memelihara hubungan ini.

waruna said...

kakak angkat saya nama ZAKIAH. Nama bapak dia tak ingat la pulak... maklumlah dah lama masa saya bersekolah di SM Teknik JB dulu lagi....

cikguyusof said...

Zakiah tu kerja apa? Berapa umur dia? Rakan sekelas saya dulu nama dia Zakiah juga, Zakiah bte Awabi, umur 47 tahun, sekarang mengajar di Kelantan ikut suami tinggal di sana. Cikgu ada guna yahoo messenger tak?

waruna said...

Umur kak zaki ( panggilan manja untuk Zakiah ) memnag 47 saya rasa... tapi saya tak tahu dia keje ape.. sebab lepas sekolah dan masuk UPM saya terus terputus hubungan dengan dia...YM ada....

Faris said...

Salam Cop,

Jangan sibuk2 minta YM orang. Hati2 Cop. He he he....
TK.

cikguyusof said...

Faris;

Terima kasih di atas ingatan tersebut, biasa ler, 'berhati2 di jalan raya'.... Aku ikhlas Faris, tiada niat dan maksud yg lain. Kau pun berhati2 'memandu'!!!