Friday, August 15, 2008

wireless router

Projek wireless router di sekolah aku telah diwujudkan sejak tiga empat bulan lepas tapi sistem 'wiring'nye kurang memuaskan. Semalam, rewiring dan hari ni dah ok, cuma kalau di kawasan pejabat dan bilik GB, signalnya very low, menderita ler sikit GB tu, cian dia......

8 comments :

PPGB Kohort 5 UPSI said...

Salam Cop,

Wireless range hanya dlm lingkungan 50 m untuk signal yg bagus. lepas tu kurang sikit. Kau kena letak lebih dari satu, lagipun dh murah.
Good effort Cop. Barulah ada umph... GB NPQH dan UPSI. Congrat

TK.

serisuryati said...

cikgu yusof,
hari ni pelancaran bulan kemerdekaan di sekolah. antara pengisiannya, saya (GPK KO) deklamasikan sajak nostalgia tu....ATUK MERDEKA....teringat kat IAB dulu...sajak ni unik isinya...maka bergermuruhlah perhimpunan di sekolah....
kayu golf,
pagar karan,
mangkuk zaman purba,
bintang di langit,
seluar dalam superman,
dan kemerdekaan dapat membeli semua itu.
SALAM MERDEKA BUAT CIKGU YUSOF SIPAN.

cikgu yusof said...

serisuryati,

bila membaca kisah u mendeklamasikan sajak ATUK MERDEKA tu, saya pun berasa nak deklamasikan sajak tu dlm pelancaran sambutan bulan kemerdekaan la... Pelancaran tu saya lom buat lagi, nanti lepas cuti baru buat.

SALAM MERDEKA BUAT SERISURYATI JUGAK DAN BUAT SEMUA KEKAWAN SERTA BUAT SEMUA CUCU...

Faris said...

Serisuryati dan Ucop,
Wah... bagus juga idea tu. Saya pun boleh deklamasikannya di sekolah saya.

So, ucop, paparkan semula sajak Atuk Merdeka tu atau email kepada aku. He.. he.. he..

TK.

kembara kelana said...

sop email kat aku sajak tu...aku nak baca jugak kat sekolah
waibim@gmail.com

cikgu yusof said...

sof, aku emailkan.... selamat bersajak dan selamat menyambut ulangtahun kemerdekaan.... Perpaduan Teras Kejayaan

Anonymous said...

[url=http://www.kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/logo.png[/img][/url]

מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - שלווה, [url=http://www.kfarbair.com/about.html]חדרים[/url] מרווחים, אינטימיות, [url=http://kfarbair.com/services.html]שקט[/url] . אנו מציעים שירותי אירוח מגוונים גם יש במקום שירות חדרים המכיל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]אחרוחות רומנטיות[/url] במחירים מפתיעים אשר מוגשות ישירות לחדרכם.

לפרטים נוספים אנא לפנות לאתרנו - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]

Anonymous said...

top [url=http://www.001casino.com/]online casinos[/url] hinder the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]free casino[/url] manumitted no set aside bonus at the best [url=http://www.baywatchcasino.com/]no lay down reward
[/url].