Sunday, August 24, 2008

ke IJN

Aku akan ke IJN esok untuk oppointment isteri. Cadangan awal nak ke KL pada petang ini tapi banyak pulak urusan yang perlu dibereskan. Aku dah ambil cuti untuk dua hari, Isnin dan Selasa. Moga-moga semuanya berjalan lancar, InsyaAllah.

7 comments :

Anonymous said...

sop, semoga selamat semuanya dan isteri cepat sembuh.

cikgu yusof said...

anony, terima kasih. Jika boleh gunakanlah nama sendiri supaya dapatlah saya kenal diri tuan yang budiman ini.TQ

ita said...

Askm Cop,
Didoakan smoga semuanya selamat dan dalam keberkatan Allah. Moga u tabah dan berikan kekuatan semangat buat isteri u.

Anonymous said...

sop, macam mana dgn rawatan wife di IJN?

ybs said...

Ita; waalaikumussalam, terima kasih atas doa dan pesan u tu.

anony; keadaan seperti dulu jugak dan wife telah bersedia utk jalani pembedahan, mungkin dlm masa beberapa bulan ini.

ME said...

Assalamualaikm uncle,harap uncle tabah dengan apa yang ditempuhi....

Anonymous said...

sop, syukurlah. nasib baik kita dah tamat belajar di UPSI, jadi dapatlah kau temankan dia jika dia warded di hospital.