Thursday, August 28, 2008

online......

Petang semalam aku hadiri taklimat pendaftaran PTK online bagi kakitangan pendidikan yang berkelulusan SRP/LCE dan petang ini taklimat untuk Pengambilan Pelajar SBP Sesi 2009 pula. Sejak Isnin lepas ada saja mesyuarat/taklimat....., dah nak kata macam mana.....kan kita ni 'Saya yang menurut perintah'.........

3 comments :

serisuryati said...

macam tu lah GB...asyik mesyuarat jer....
bila ckgu yusof buat projek 3?
kita tinggal cuma 18 hari jer lagi
tension...tension
saya pun belum siap2 lagi.
ni nak masuk Ramadhan
lagilah sibuknya saya...
cikgu yusof dapat berapa A ?
result fasa 5 dan 6 dah dapat kan?
selamat berpuasa...

Si Mata Kecil said...

Biasa la tu cikgu ...

Yang penting .. biar sentiasa ikhlas memberi.

Salam ramadhan untuk cikgu sekeluarga ...

cikgu yusof said...

serisuryati; saya pun lom siap projek 3, take home assignment penyeliaan en. shukri pun lom hantar, due date nye 8 sept, sehari dua ni nak kena siapkan jugak... Result saya macam biasa ler, cukup ler makan, alhamdulillah, adalah dapat A tapi bukan semua. Selamat berpuasa utk awak jugak.

si mata kecil; jutaan terima kasih dan setinggi2 penghargaan kerana masih sudi menjengah blog saya. Terima kasih jugak atas pesanan itu, insyaAllah moga dapat diamalkan dan salam Ramadhan alMubarak utk cik fisha jugak.