Saturday, August 09, 2008

kembali ke sekolah

hari ini aku ke sekolah kerana sekolah ganti. Macam rasa tak rajin ler pulak.... tak hilang lagi penat balik dari Tanjung Malim.... dan kena dapatkan semula mood kerja. Projek 3 belum siap dan ada satu 'take home assignment' yg kena hantar pada awal September.

Urusan sekolah banyak yang perlu dibereskan!

4 comments :

yatie rasul said...

biasalah...
dah tugas kita...
apa-apa pun Projek 3 mesti siap before Ramadhan...baru lega
cikgu yusof...selamat bertugas semula di sekolah

jbm said...

slamat bertugas cop... hang sampai rumah bila. amacam ke sekolah sabtu ni. tak letih agaknye. ialah lama tak balik. kena double.tp hang power...
apa pun slamat manjalankan tugas yg dah lama ditinggal tinggalkan. dan isteri2 yg jg selalu ditinggal-tinggalkan. smoga dpt intim balik dgn tugas hakiki itu. insyaallah.

cikgu yusof said...

Assalamualaikum,

yatie rasul: ribuan terima kasih kerana sudi menjengah dan menulis di blog ini, terima kasih daun keladi.... Before Ramadhan tu dah tak lama lagi kan? Boleh siap ke tidak projek 3 tu....

jbm: hang ni joni ke? anyway ribuan terima kasih juga kerana sudi bertandang ke sini dan memberi komen, terima kasih daun keladi jugak...'semoga dpt intim balik dgn tugas hakiki itu' maksudnya tugas sebagai suami ye... ditanggung beres pak! si sabri pun ada bekalkan tisu satu pek, cukup ler tu....hehehe

PPGB Kohort 5 UPSI said...

Cop,

Sekolah tu kan dunia kita. Apa pun keadaan terpaksalah kita tempuhinya sehingga tarikah persaraan 58 tahun nanti. Tulah, siapa suruh sambung sampai 58? By that time, aku rasa kau dahpun di gred DG48. Setaraf dengan pengetua lagi.....

Aku pun masih tak ada mood lagi nak siapkan Projek 3 dan assignment En Shukri tu.

Selamat bertugas kembali Cop.