Monday, February 04, 2008

Exam

Kali pertama aku duduki exam untuk dua paper dalam sehari. Malam tadi cadang nak tidur awal tapi tak dapat juga, lepas tengah malam baru dapat tidur. Anyway, ok juga la badan, tidak la rasa letih dan mengantuk..... Kertas Prinsip Pengajaran Bacaan boleh ler tahan, pensyarah tak beri satu tips pun, suruh baca semua nota dia jer, haru jugak dibuatnya. Besok ada dua paper lagi, yang tough, matematik dan pemasaran, nak study ler ni..... tapi update ler blog dulu kan.....

2 comments :

Anonymous said...

sop, kau tak de cerita lain ke selain cerita mengantuk dan letih?

cikgu yusof said...

sukati aku ler nak cerita apa kat blog aku....hehehe jgn marah! Aku lately ni memang selalu letih la, so aku ceritalah, blog ni macam aku punya diari la, apa2 yg aku rasa nak cerita, aku cerita la