Friday, December 03, 2010

kepingin pengarah

12 comments :

Za Nans said...

buat ke tak tu? hehehe...

ybs said...

za,
mesti ler buat....kalau tak kempunan nt pengarah!!!

hehe

mpmn said...

sop aku tak heran langsung bab slogan atau yg seangkatan dengannya. Pada aku tidaklah semudah kita melaksanakannya.

serupa gak dgn 'rakyat didahulukan dan pencapaian diutamakan'.

siapa yg didahulukan?

ybs said...

pirzan,
mcm marah jer bunyinye.....

arini Ron95 naik lg 5 sen!

hehehe....

Za Nans said...

arini tank dh kosong... jauh meronda, huhuhu!

tokek gekko said...

biasala dgn slogan2 ni.org baru mesti le nak adakan yg baru, mcm kita juga apabila bertukar ke sesebuah sekolah baru mesti nak yg baru juga.tapi pada hakikatnya sama saja.....tak gitu...

ybs said...

za,
guna ron97 ke? terpaksa bayar lbh ler....

ybs said...

tokek gekko,
ade pengarah yg mmg sungguh2 melaksanakan mengikut ape yg dislogankan tp kalau slogan yg lain mcm jer dan mungkin tak pernah yg lain buat, bimbang slogan tinggal slogan jer....!!!

tokek gekko said...

dlm banyak2 slogan tu..yg menariknya "bersungguh walaupun berseloroh" yg ko kena beri penerangan la ybs.

aku faham mcm ni...macam kita berseloroh dgn is3-is3 tu la.tapi masa buat mesti bersungguh2 sampai berpeluh2.

apa mcm tambah sikit pd slogan pengarah ko tu " bersungguh sehingga berpeluh walaupun berseloroh". hehheeeeeee.cooolllll kan?

Juragan said...

seronok aku nengok kemesraan dalam blog...aku akan kembali menceriakan blog ko sop...datanglah ke blog aku. dah tukar urlnya: http://bilasauhdilabuh.blogspot.com

ybs said...

tokek gekko,
mandai jer ko ye....

ni aku copy huraiannya drp ppt pengarah ;

- Pemimpin adalah pemimpin dan pengikut adalah pengikut
- Ular menyusur akar tidak hilang bisanya
- Tekal dengan keputusan
- Boleh memahami, menghebahkan dan melaksanakan hasrat pemimpin

>>>> ko fhm2kan ler sendiri....hehehe

ybs said...

sof,
mekasih....

url blog ko tu mmg dah lama ade dlm blog list aku!!!