Wednesday, December 08, 2010

gambar dulu-dulu



terima kasih daun keladi Nazeri......

14 comments :

jm said...

hebat dan boleh tahan jg masa remaja..masa form berapa ni..

ybs said...

jon,
mmg ler hebat dan boleh tahan masa remaja, ramai ler jugak yg gila kat tampoi dan tanjung rambutan masa tu....hehe

bkn form laa, tu masa di Maktab Bahasa, KL 1981-83!

Aida Ali said...

Serupa2

ybs said...

cg Aida,
serupa tp tak sama.... dulu muda sekarang dah tua!!!

hehe

tokek gekko said...

serupa dekat janggut tak?

le dah tue ke ko ybs????? aku ingatkan mude lagi. hheeeee

ybs said...

tokek gekko,
janggut pon tak serupa, dulu sejemput jer....

kalau dah berumur 50 thn, ko rase msh mude atau dah tue???

jgn tak sedor diri!!!!

hehehe

seri said...

yusof, yang pakai spec tu bukan ke nazeri? saya rasa memang nazeri...

ybs said...

seri,
betol ler tu, mcm mane yati bole kenal nazeri?

dia sekelas dgn sy semasa di Maktab Perguruan Bahasa, 1981-83....

ni fb dia;

http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000013359981

jm said...

nampak macam budak2 je tu tanya form berapa.rupanya kat maktab.dulu ramai yg gila2 kat ko ye. tp sekarang ko yg gila2 hahaha
jgn mare cop...

Anonymous said...

Hai, saya menemukan blog Anda melalui Google ketika mencari pertolongan pertama untuk serangan jantung dan posting Anda terlihat sangat menarik bagi saya.

ybs said...

jon,
msh bebudak pe masa tu, umur baru 21 thn dan janggut pon baru nak tumbuh....

jgn ko kate aku gile berbini dah ler....hahaha

ybs said...

anonymous,
hai....(lain kali letak ler nama anda yg cantik tu, hehe....)

terima kasih kerana 'terjumpa' blog ini dan sudi pula meninggalkan komen, jgn serik utk dtg berkunjung lg ke sini!

Za Nans said...

dulu xde uban, sekarang uban dh banyak... boleh kale. hehe

ybs said...

za,
haah la....semua dah beruban, bulu kening jer yg lom!!!

hehe