Tuesday, November 30, 2010

jumpa pengarah

Tn Hj Markom bin Giran (yg bersongkok), Pengarah Pelajaran Johor yg baru


jpn johor dengan kerjasama ppd Muar dan Segamat akan mengadakan majlis perjumpaan pengarah pelajaran johor bersama pengetua dan guru besar daerah muar, ledang dan segamat pada 2 Disember 2010 (Khamis), pendaftaran jam 7.30 pagi hingga 8.30 pagi.

Tuan/Puan diminta supaya bersarapan terlebih dahulu sebelum mendaftar…….. (strategi penjimatan nih, hehehe…….)

Majlis diadakan di Dewan Sri Ledang, Kolej Matrikulasi, Ledang.

10 comments :

Za Nans said...

masa yg seswai utk bawak tipin... isi penuh2.

ybs said...

za,
taknak la....maluuuuuuuuuuuuuuu!!!

Faris said...

Cop,
Kau cakap dgn Hj Markom tu, aku kirim salam.
Tanya dia ingat tak lagi ayat-ayat ni, panggil-panggil... marah, marah-marah.... panggil. He he he ...
Kenangan dia semasa di Bahagian Sekolah, KPM dulu sewaktu dia KPP HEM.

ybs said...

faris,
agak2 dia msh ingat tak kat ko....? aku malas la nak rapat2 dgn VVIP ni, aku kan low profile!

ayat tu aku dah sebarkan di kalangan member GB....hehe

mantanguru said...

Salam YBS,
Apa khabar?, lama tak singgah!

Pengarah baru. Masih dalam aktiviti 'roadshow'.

Selamat bertugas bersama pengarah yang baru.

tokek gekko said...

sorang lagi yg aku tercari2 dlm gambar tu....tapi tak nampak pun.

orgnya yg bersongkok juga tapi berjanggut....hehheeeee.

ko duk diblkg yek? jgn pandang belakang ...bahayaaaaaaa...

ybs said...

mantan,
sy kaba baik, moga mantan berlbh2 hendaknya....

jd kebiasaan pulak bila naik pengarah baru, mesti buat roadshow....anyway bagus jugak kalau dia yg dtg ke daerah2 berbanding kalau dipanggil satu negeri berkumpul ramai2, ngabis boreh jer!

ybs said...

tokek gekko,
ko tak nampak ke aku dlm gambar tu? mesti ade yg tak betol pd diri ko ni!!!! cuba ko tengok melalui celah kelangkang, mungkin bole nampak kot....

hehe

tokek gekko said...

eh..eh..ehhhh masih tak nampak lagi le bila nengok celah kelangkang.yg aku nampak ......(tak leh sebut.. tut..tutt.)tapi apabila diamati betul2 baru nampak...haaa ko jadi kamera man ye? heheeee....

ybs said...

tokek gekko,
mmg terer ler ko....bab temberang!!!

hehe