Thursday, November 25, 2010

apresiasi upsr

pg smlm aku hadiri majlis meraikan guru2 thn 6 sekolah2 daerah muar & ledang yg diadakan di kolej kemahiran tinggi, serom, ledang. acara majlis tahunan ini menjemput semua guru yg mengajar subjek upsr, gpk 1 dan guru besar. Turut hadir smlm ialah Tn Hj Markom bin Giran, Pengarah Pelajaran Johor yg baru.

semua yg hadir kelihatan gembira krn pd tahun ini muO muncul sbg daerah terbaik di Johor dan dlm 22 kategori anugerah pencapaian upsr peringkat negeri nama MuO tidak mendapat tempat dlm hanya satu kategori, tahniah muO!!!

4 comments :

Juragan said...

tahniah Muo..dah GB serta PK dan gurunya...biasalah kalau dah berjaya ...akan dihargai...dan kurang berjaya akan di kaji dan diteliti...begitulah sampai ko pencen sop. Aku rasa SK Pinang 1000 perlukan pimpinan barulah sop...sebab GB sedia ada ni, aku tengok sibuk sangatlah...dia kena pindah ke sekolah student 500 keatas..baru mencabar. hahahaha gurau je...harap Pengarah baru tak baca komen aku,....mahat ada call aku...ko ni memacam ek

Za Nans said...

tahniah... moga akan bertambah maju untuk masa2 akan datang.

ybs said...

sof,
sori la psl si Mahat tu, bila dia sebut ttg langkawi, aku terus teringat yg ko ade member kat sana, aku takde sof, ramai member aku belah Jitra/Alor Star je....ko tolong ler dia setakayt termampu....

hehe

ybs said...

za,
mekasih.... amin!!!