Sunday, June 27, 2010

lawatan ke jb

destinasi 1: Hutan Bandar

destinasi 2: Muzium Sultan Abu Bakar


destinasi 3: Restoran JB Catering


destinasi 4: Pameran Teknologi Sains dan ICT



Destinasi 5: Danga Bay

semalam, aku ikut serta rombongan murid tahun enam ke Johor Bahru.....

6 comments :

Faris said...

Berjalan aje kau Cop. Sampai penat orang suruh update blog kau ni. Apa kau beli untuk aku di JB tu?? Souvenirlah.... Jangan lupa budak2 nk UPSR tu, bila rombongan berjalan aje nanti lupa pulak pasal periksa. Budak2 sekolah aku punya lawatan selepas UPSR. Itu strategi sekolah aku supaya tak ganggu tumpuan.

ybs said...

faris,
lawatan sehari jer, yg utamanya ialah melawat pameran sains, teknologi dan ict peringkat negeri yg diadakan di jb dan aku pon baru ni ler yg berkesempatan utk join....
hehe

Anonymous said...

YBS,
sukanyelah budak-budak tu....

ybs said...

anony,
haah, bkn setakat suke, tersgt ler sukenye....

hehe

roha said...

Salam cikgu...saya dah letak link blog cikgu di blog saya, sudi kiranya cikgu letakkan link blog saya di sini...terima kasih...
Semoga diberkati Allah swt n ceria selalu.

aisyah arifah said...

papa masa tu kemalangan sebab nak elakkan daripada terlangar bangla kan kan kan