Wednesday, June 02, 2010

kursus lagi....

Kursus Kepimpinan Transformasional
Pemimpin Pendidikan Daerah Muar/Ledang 2010 - Siri 2

Tarikh: 21 - 24 Jun 2010
Tempat: Permaisuri Resort, Port Dickson, Negeri Sembilan.


Jom kursus.....!!!

18 comments :

Drama Mama said...

the best thing abotu kursus is always...the food!!!! heheheh

http://twinkywinykstars.blogspot.com

ybs said...

yela mama....tp kena kawal jugak makan ni sbb berat badan senang sgt nak bertambah....

hehe

mantan said...

Pergilah Sof selagi dipanggil berkursus....

ybs said...

hehe.... ye la mantan

stail kepimpinan baru ni selepas kepimpinan instruksional!

Teja said...

tunggu nnt teja datang... hehe

Aida Ali said...

Plan nak buat Hari Keluarga Kelab Guru kat sana hujung tahun ni

Faris said...

Cop,
Transformational leadership ni dah lama. Dgn Hj Nazirmudin dulupun dah belajar. Kau nak belajar apa lagi.... Lainlah kalau tentang Resonant Leadership dan yang sewaktu dengannya tu, barulah dikira baru.
Kalau kau boleh buat transformasi dalam kepimpinan kau, aku pasti cikgu pra kau tu akan turning 180 degree.

ybs said...

teja,
ade kursus jugak ke kat sana....?

hehe

ybs said...

cikgu aida,
bestnye....resort tu baru dibuka, lom sampai setahun lagi

berhati2 kalau main pantai, dengor citer buaya sg linggi lepas hingga ke laut!

hehe

ybs said...

faris,
baru tu maksud aku baru ler nak dikursuskan kpd gb khasnya di johor ni....

kalau belajar mmg mcm2 dah belajo tp masalahnye diamalkan atau tidak!!!

aku nak jadi tansformer la atau iron man ke supaya semua cikgu aku takot kat aku....

hehe

taranama said...

betul kata faris tu...buek mgabis boras aje.

kalu turning point 180 tak pe juga aku takut 360, poning kepalo ko tu.

lepas ni boleh le jadi transformers. ko nak transform jadi ape ye?

hehehheeeeee..

ybs said...

taranama,
aku ingat2 nak jadi 'otoman' laa....

hehehe

jm said...

pilih lah kursus yg lain pulak cop...

ybs said...

wei jon,
ni bkn bole pilih2, semua gb diwajibkan berkursus....di johor ler di tempat lain aku tak tahu!

hehe

Teja said...

bilik teja sebelah tu je... ekeke

ybs said...

sib baik takde connecting door....

hehe

jm said...

selalu ko suka memilih...tak pe cop..ko pun suka kursus ni

ybs said...

jon,
memandai2 jer ko....aku ade banyak pilihan ke???