Monday, January 07, 2008

selamat kembali ke upsi

alhamdulillah, selamat dah kita kembali semula ke upsi. Minggu pertama ni nampaknya rehat sakan ler kita waktu pagi, kuliah start pukul 4 ptg!!! Hari Jumaat baru ada waktu pagi. Semoga kita semua sihat dan dapat ikuti kuliah dengan sempurna. Jumpa lagi, wassalam.

5 comments :

seridewimalam said...

Alhamdulillah kita dah selamat samnpai ke UPSI. Jadual awal ni memang relax gila, sampai tak tau nak buat apa, nak masak dapur tak ada, nak berkemas bilik sekangkang kera.. kalau tahu kelas start kul 4 baik datang hari ni dapat juga berkhidmat kat rumah sehari lagi. dahlah hujung minggu ni tak leh balik. Lainlah macam you yg dah sain kontrak tak balik.. Member lelaki agaknya tentu ada yang belum samapi lagi..

chocolate cake said...

Hai cop, makin aktif u kat sini.. pagi lagi dah masuk blog! Kalau kat umah boleh belek pokok bunga kan? Boringnye, x tahu nak buat ape sepanjang pagi ni, kalau tahu kelas mula petang ..hari ni baru i datang. Melihat jadual minggu ni.. kurang semangat betul dibuatnya ye. Ok, c u petang ni...

ybs said...

wahai seridewimalam, kalau rasa bilik sekangkang kera tu tak berbaloi nak dikemas, tolong ler kemas bilik kitorang...ada ler tiga kangkang ni....hehehe. Yg u kaitkan dgn hobi i tak balik hujung minggu tu nape?? Dengki ye?? U all kemaruk balik hujung minggu tu, teruskan jer ler aktiviti tu, i tetap dengan cara i....

ybs said...

biasa ler kek coklat, daripada termenung, baik ler i layan blog. Rasa mcm nak berjoging waktu pagi, tak bawak kasut ler pulak. Dah dua hari ni, alhamdulillah dpt kawal diri daripada terus tidor lepas subuh. Kalu tak dpt joging, walking pun kira okay kan??? U nak join ke???

chocolate cake said...

ok cop, lets do something new activity macam u cadang tu, elok gak .. ada juga exercise...sihatkan badan!! Esok kita mula ye.. nak kenal siape i, tunggu esok!