Tuesday, November 29, 2011

penyediaan LAN di sekolah


Khidmat Kepakaran Penyediaan Infra Rangkaian Setempat (LAN) di sekolah dilaksanakan hari ini dan esok. Seramai 6 orang PTP PKG dan 10 orang Juruteknik Komputer PKG yang terlibat bagi menjayakannya.

Setinggi-tinggi penghargaan dan jutaan terima kasih kepada semua dan khasnya kepada Tn Hj Khalid bin Mohd Salleh PTP PKG Parit Jawa di atas galakan, inisiatif dan kerjasama ini. Terima kasih daun keladi.....!!!

4 comments :

Faris said...

Jangan buang duit Cop. 1BestariNet is coming. Services include LAN using new technology. Aku akan mula kembali di Unit ICT mulai 16 Disember 2011 ni atas arahan bos utk melaksanakan 1BestariNet.
Yusof KK pun dah berada di Unit Permata, satu office dgn aku mulai 16 November 2011 yg lalu. Adely pula di Unit Rendah dan sama tarikh masuk dengan Yusof. Kau tak nak ke KPM ke?

ybs said...

faris,
nape ko tak ckp awal2..... anyway modal yg aku keluarkan tak banyak sgt, tak sampai seribu, PKG beri khidmat bantu secara percuma, aku sediakan makan minum jer....

Usof KK dah masuk kementerian? takde pon citer kat aku....

aku rasa mcm susah la kalau masuk keje di kementerian..... korang dah ade kat situ dah kire ok ler, senang2 dtg ler melawat skola aku....hehe

jm said...

faris..masukkan sekolah aku dlm list ko tu...hahaha.nampaknya semue pakar IT kat upsi dulu dah masuk KPM.cuma cop band 2 je lah belum ye..

ybs said...

jon,
ko pon banyak kepakaran..... jgn disia-siakan....!!!!

hehe