Friday, May 23, 2008

hadiah

sejak semalam aku pening2 lalat memikirkan apakah hadiah yg sesuai utk seorang GB perempuan sempena majlis sambutan hari guru bagi kumpulan kami PPGB Kohort5 UPSI.

apa hadiahnye ye, pening, pening....

4 comments :

faris said...

betullah ucop. aku pun pening nak beli hadiah apa untuk gb perempuan ni kerana aku pun kena gb perempuan. apa cadangan kau ucop? boleh beli sama2. he.. he.. kena pulak yang high taste pula tu.

kalau ada idea, beritahu aku sama.
tk

ita said...

Hai cop dan faris, takkan sampai pening lalat kot...
Ni ada tips skit dari I kalau boleh help u. Beli aje apa yang orang perempuan suka samada untuk dipakai atau untuk di simpan sebagai kenangan. Biarlah ianya nampak cantik. Biasanya org perempuan ni suka yang cantik! Tapi cantik tu kan subjektif... Pandai-pandai ler korang!

cikgu yusof said...

faris, ada org cadangkan kalau dgn nilai yg demikian beli jerlah pinggan ke mangkuk ke, apa jer la alat2 dapur, jgn kau bagi mangkuk hayun dah ler....hehehe

aku pun sebenarnya dah fikir mcm tu, agaknya kita lelaki suka kan kalau org pompuan kat dapur selalu, kenyang ler kita....bina badan...

faris said...

Betullah cakap kau tu Ucop. Aku dah beli yang orang perempuan akan guna di dapur dan boleh bawa bekal sekali. Harap2 tu, sudilah dia terima pemberian ikhlas aku tu.