Sunday, December 09, 2007

Pak Lah datang

Semalam Pak Lah, our PM la... datang kat Muar, Majlis Kesejahteraan Rakyat. Takde la pulak promosi hebat2 tapi ramai la jugak yg hadir. Pastu aku ke rumah member gb kenduri kahwin. Dia baru balik dari lawatan ke Australia sempena menang Anugerah Sekolah Harapan Negara, bertuah badan, kita bila lagi ye??? Dua hari dah tak jenguk blog, member pun takde yg visit, semua sibuk ler tu, aku pun sama.... hari ini ada kenduri kahwin rumah kak ipar kat Melaka, mlm tadi pegi, pagi ni nak pegi lagi.... Cuti lom ambil lagi dan tak plan lagi nak pi mana, nak pi mana ye musim2 hujan ni??? Ada cadangan ke? Ok, jumpa lagi, wassalam

3 comments :

izzah said...

cuti-cuti baca sirah :D hehe kalau tak hari sekolah sibuk ngn tugasan cikgu - nak buat rancangan mengajarlah, nak kejar budaklah, lukis mural lah, etc etc. cuti2 ni ajak kawan2 baca sirah :)

http://www.witness-pioneer.org/vil/Books/SM_tsn/index.htm

cikguyusof said...

izzah dari blog 'pepatung merah'kan?, unik nama blog tu, anyway thanks a lot kerana sudi visit my blog. Bagus jugak (sgt bagus) aktiviti yg u lakukan dgn kawan u tu, syabas!!!

PPGB Kohort 5 UPSI said...

Kalau nak cuti tu, ambil ajelah. Gunakan kuasa veto suruh PK tunggu sekolah. Kalau tak, banyak sangat cuti tak habis nanti. Claim fasa 4 dah masuk. Bolhassan pun dah dapat DGA38. Selamat Bercuti.