Thursday, December 06, 2007

Hujan dan banjir

Sejak semalam, hujan di tempat aku ni tak berhenti2 tapi taklah lebat sangat dan tak banjir lagi. Cuma sejuk la pulak, bercinta nak mandi pagi..... Banyak juga tempat di Johor ni yg dah mula banjir, harap2 jgn ler terjadi mcm dulu..... kesian...... Tempat2 lain pun hujan jugak kan..... utamakanlah keselamatan.....dalam keadaan kecemasan, utamakan nyawa terlebih dulu...mudah2an kita semua selamat.....amin.

1 comment :

seridewimalam said...

Dah lama tak jeguk blog tuan hamba, bukan apa kat rumah nak online kena berebut dengan anak-anak yang sedang bercuti. Ni pun online kat sekolah sebab dah pening dengan kerja yang banyak. Kesian bila hamba dengar negeri tuanhamba dilanda banjir sekali lagi. Harap hamba tempat tuanhamba terhindar dari bencana tersebut. Di tempat hamba pun hujan juga tapi taklah sampai banjir. Sempat juga hamba bersama family bercuti di tempat sejuk sebelum musim tengkujuh tu...ttg asg tu hamba berdiri sebaris dengan tuan hamba, bagi hamba jawab saja apa yang dia nak tahu bukan apa sahaja yang kita tahu....