Wednesday, June 11, 2008

menyiapkan assignment....

separuh pengsan aku menyiapkan assignment kumpulan. Nak disiapkan dan dihantar pada hari ni jugak kalau tidak akan bermasalah ler....

2 comments :

ita said...

hai cop!
Lega betul rasanya bila asgmt dpt juga disiapkan tadi. I baru jer sampai umah. No one in the house..so i pun melayan blog u ni. Terhibur juga hati ni melihat gambar2 kelakar tu.
Cam mana lukman? Ha.. layan ler dia puas2, lagi tiga minggu nak berkampung semula kat UPSI.
Rasanya nak relax 2, 3 ari but theres a lot of housework to catch up, then baru nak start dgn projek tu. Tak rehat juge lah kita ni ye?

cikgu yusof said...

terima kasih ita kerana masih sudi menjengah dan memberi komen kat sini. Kau betul2 merajuk kat blog ppgb5 tu ke? Aku masih berharap yg kau dpt tarik balik rajuk kau tu dan teruskan menjadi antara pengunjung setianya. Aku sampai rumah semalam selepas magrib, anak aku semakin nakal, nampak aku dia buat2 lari, nyorok dlm bilik.... kalau mak dia yg lari nyorok dlm bilik bagus juga kan....hehehe. Aku hanya berehat hari ini, wife pi keje, anak kat baby sitter, so aku layan blog ler, kul 10 tadi baru bangun, tido lepas subuh, ok, jumpa lgi, bye.